Sunday, November 25, 2007

The Zoo

20 comments:

sivuaskel said...

Hieman ankean näköisissä puitteissa kaikki eläimet. Jotenkin vastenmielistä on tuo eläintarha-systeemi ja toisaalta mukava kun voi nähdä eri lajeja livenä.

Anonymous said...

Susussahan on suorastaan dokumentatistin vikaa. Hyvä aluevaltaus. Tämä oli erinomaisen viihdyttävä.

Tekniikasta. Millä ohjelmalla editoit ja laitoit tekstit? On pari videoproggista tässä vaiheessa ja toinen tuli tehtyä Premierellä, mutta tuon toisen voisi tehdä jollain muulla. (Ei hanno ostaa omalle koneelle mitään sikakalliita Adoben ohjelmia :( ) Ja Windowsin Movie Maker arveluttaa...

SusuPetal said...

Olihan se vähän ankean näköistä, mutta samanlaista se on kesällä -ankeaa. Olen boikotoinut laimeasti eläintarhoja monta vuotta, nyt sitten tuli mentyä, Sivuaskel. Tulipahan video:)

Joo, Lepis, paljon vikaa...
Windows Movie Makerilla tämä on tehty, eka kokeilu sillä ohjelmalla, aikaisemmin olen editoinut photobucketin ohjelmalla, joka on aika paljon vaatimattomampi. Tuo WMM oli kyllä ihan näppärän tuntuinen, vieläpä suomenkielinen, joka on aina plussaa.
Ei minullakaan ole mitään osto-ohjelmia, ilmaista sen olla pitää, Lepis.

Elegia said...

Tämä oli viihdyttävä video. Eläinte touhuja voisi seurata pidemmänkin aikaa. Kilpikonna oli suosikkini.

Minllakin on jokseenkin kaksijakoinen suhde eläintarhoihin, mutta silti aina haluan ainakin yhdessä käydä esim. jossain reissussa ollessa. Korkkarissakin tuli kesällä käytyä.

Luonnonsuojeluaileet (vaikka olisikin aidatut), joissa eläimillä on paljon tilaa ja ne saavat elää luonnonmukaisesti (saalistaa) ovat niitä eettisimpiä ja lajien säilymisen kannalta parhaita.

Eleanor Vatsa said...

Enkös minä Susu kerran sanonut, että sinun pitäisi mennä Korkeasaareen sinne Africaasia taloon. Pääsit sitten sinne asti:)

SusuPetal said...

Luonnonsuojelualueet ovat todellakin hieman eri asia, Elina. Eläintarhat...vähän vaikea suhtautua.

Araneida, ainahan minä teen niin kuin sinä sanot!!

Anonymous said...

No hyvänen aika. Tällaistakin osaat tehdä. Musiikki on hieno, tunnelmaan sopiva. Eikä filmauksessakaan ole mitään vikaa. Ankean näköistä on Korkeasaaressa tähän aikaan vuodesta. Hämähäkki!! HUUIII..

SusuPetal said...

Se hämähäkki oli aika yllättävä siinä kaiken keskellä, Pantteri.

Anonymous said...

onneksi täällä on edes nimeksi lunta ja pakkasta! hrrr!
tähän tekee mieli sanoa, että "muut tekee mitä osaavat, Susu tekee mitä haluaa". Olet kyllä melkoisen taitava värkkäri! :))kiitos!

SusuPetal said...

Nojaa, kyllä Susukin tekee sellaista, mitä osaa -tosin paljon ei tarvitse osata, kunhan on vähän hajulla. Haluja olisi vähän enemmänkin...
Niinpä, OG, ehkä lumi voisi hieman piristää tätä marraskuista ankeutta...

Anonymous said...

Nyt minä olen aivan mykistynyt! En sano yhtään vastahankaista sanaa näistä videojutuistasi. Tämä oli tosi hyvin toteutettu, musiikkikin oli aivan mahtava. Ei mitään turhia kikkailuja siirtymissäkään. Aivan loistavaa!
Millä tämän kuvasit?

Ja kaiken lisäksi Susu on mennyt ihan oikeasti ulos tuollaiseen sadesäähän. No, eihän kuitenkaan ollut lunta eikä pakkasta=)

ONNITTELUT!

SusuPetal said...

Ohhoh, kiitos kehuista, KooTee, varsinkin kun tiedän, ettet niin näistä härpäkkeistä perusta.
Tämä on kuvattu digikameran videolla, kamera on Canon, powershot G7.

Joo, ihan ulos asti piti mennä tuota kuvaamaan. Ja vielä sateeseen!

Anonymous said...

Hieno video, kiitos kun sain käydä korkeasaaressa. En ole vuosiin siellä vieraillut kun mullakin on tämä suhtautumisongelma noihin häkkipaikkoihin. Kiva oli kuitenkin nähdä jotain sieltä. Musiikki oli just tuohon sopivaa ja hyvää.

SusuPetal said...

Tässähän voisikin tehdä videovierailuja eri kohteisiin Hgissä, niin lukijat pääsevät mukaan. Kiitos inspiksestä, Savisuti, pitääkin panna harkintaan!

Liisa said...

Hieno video ja minäkin pääsin 20 vuoden (ehkä pitemmänkin) tauon jälkeen Korkeasaareen. Lisää, kiitos!

Vaikka eläinparat...

Käy vaikka japanilaisessa puutarhassa. :)

SusuPetal said...

Japanilainen puutarha kuulostaa hyvältä paikalta näin marraskuussa, Liisa!

Anonymous said...

Kiitos SusuPetal. Täytyypä kokeilla.

SusuPetal said...

Kokeile, niin tulen katsomaan blogiisi, kun on valmis, Lepis!

Anonymous said...

Ammattimaista kuvaustekniikkaa :) (vaikka mitä minä siitä tiedän... mutta siltä näytti). Olisi huvittanut tuo Korkeasaaren Ei oo -tarjonta jollei olis ollut niin ankeita autioita häkkejä. Omat Korkeasaari-käynnit ovat myös säännösteltyjä: kerran kesässä pienen kanssa (iso saa harkita itse menonsa ;) En ole koskaan käynyt siellä syksyllä tai talvella, taisi tulla se vahinko nyt 'korjautuksi', kiitti Susun.

SusuPetal said...

Onhan tämä jo ammattimaista, taisi olla neljäs tai viides videopätkä, jonka olen kuvannut!!!
Syksy, sateinen sellainen, ei ehkä ole antoisin aika Korkeasaarelle, mutta talvessa, lumisessa sellaisessa, on oma tunnelmansa, Kutis.